КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Звітуємо про гроші, які було зібрано під час Благодійного турніру з шашок із юною чемпіонкою світу Валерією Єжовою та під час Тренінгу з домедичної допомоги від Київського Пласту у нашому Vcentri HUB: Голосіїв.

Звітуємо про гроші, які було зібрано під час Благодійного турніру з шашок із юною чемпіонкою світу Валерією Єжовою та під час Тренінгу з домедичної допомоги від Київського Пласту у нашому Vcentri HUB: Голосіїв.

27/09/2022Звітуємо про гроші, які було зібрано під час Благодійного турніру з шашок із юною чемпіонкою світу Валерією Єжовою та під час Тренінгу з домедичної допомоги від Київського Пласту у нашому Vcentri HUB: Голосіїв.Спільними зусиллями було закуплено допомогу для Окремої тактичної групи "Шершень", яку на передову доставив Роман Лелюк, директор Департаменту суспільних комунікацій :

«На вихідних мав можливість відвідати своїх друзів, які несуть службу на безпосередній лінії зіткнення та завдяки яким ми відчуваємо себе в безпеці. Навідався до хлопців з корисними подарунками. Найприємніше, що серед усього приладдя, вони отримали 7 нових металевих каністр для легкої тактичної техніки. Захисники були приємно вражені, що навіть найменші українці підтримують наших воїнів, роблячи свій внесок у нашу якнайшвидшу перемогу». 

Разом до перемоги! Все буде Україна!