КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Зустріч з представниками HUB «Місто змістів» та Інституту розвитку міст у Вінниці

Зустріч з представниками HUB «Місто змістів» та Інституту розвитку міст у Вінниці

22/02/2021Зустріч з представниками HUB «Місто змістів» та Інституту розвитку міст у Вінниці18 лютого 2021 керівниця Vcentri HUB Ірина Колечкіна для налагодження партнерських відносин відвідала Вінницький HUB «Місто змістів» та провела зустріч з керівництвом місцевого Інституту розвитку міст.

Під час візиту сторони зосередилися на потребі обміну досвідом та інформацією щодо розвитку системи Хабів в Україні, як майданчиків для розбудови діалогу між громадою та владою. Окремо обговорили місію, завдання та показники ефективності діяльності муніципальних Хабів. Під час зустрічі закцентували на питаннях особливостей проведення та зміни парадигми заходів в умовах карантинних обмежень. На досвіді Вінниці обговорили важливість партнерських зв'язків між інститутами громадянського суспільства та владою, консультування населення щодо інструментів участі та приклади промоції заходів.
Пощастило бути запрошеними на збори Ради Партнерства м. Вінниця, де асоціація ІГС узгоджувала механізм подальшої ефективної роботи, розроблявся стратегічний документ для співпраці та комунікації Вінницької міської ради та інститутів громадянського суспільства.

Відвідавши Вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат», обговорили з керівництвом Центру розробку стратегічного плану підвищення якості просвітницьких проєктів для шкільної та студентської молоді. 
В роботі відкритих громадських просторів, їх розвитку та насичення змістовними заходами - необхідна системна співпраця з представниками широкого кола інститутів громадянського суспільства, структурними підрозділами муніципальної влади. Окремо варто приділити увагу створенню асоціацій та спілок, які спільно працюючи над актуальними питаннями міста - значно збільшують ефективність діалогу влади та громади.

Висловлюємо вдячність колегам за приділений час, конструктивний діалог та обмін досвідом у важливих питаннях!