КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації організували та провели стратегічну сесію «Волонтерство. Виклики та можливості для молоді»

Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації організували та провели стратегічну сесію «Волонтерство. Виклики та можливості для молоді»

21/06/2023Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації організували та провели стратегічну сесію «Волонтерство. Виклики та можливості для молоді»Вчора у Vcentri Hub: Шевченківський Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації організували та провели стратегічну сесію «Волонтерство. Виклики та можливості для молоді»

Захід об’єднав представників влади, волонтерських та громадських організацій, шкільного лідерства та активної молоді.
Учасники обговорювали роль і значення волонтерства в житті молоді, а також можливості залучення молодих людей до волонтерської діяльності.

На відкриття сесії завітав лідер гурту Antytila / Антитіла Тарас Тополя, який поділився своїм досвідом, дав професійні настанови та побажання.

Під час стратегічної сесії учасники не лише шукали відповіді на важливі питання щодо промоції волонтерської діяльності та залучення міжнародних партнерів до співпраці, а й ділилися своїм досвідом, знаннями, контактами та встигли поспілкуватися в неформальній обстановці.

Більш детальна інформація на сайті "Вечірній Київ" https://vechirniy.kyiv.ua/news/84507/

Геннадій Кривошея
White Ribbon Ukraine/ Біла Cтрічка Україна
Благодійний фонд Карітас Київ
Клуб Добродіїв
Київська міська організація Червоного Хреста
Департамент соціальної політики КМДА
Департамент освіти і науки Києва
Департамент молоді та спорту м.Києва
Київський молодіжний центр
Правобережний київський місцевий центр з надання БВПД
Київська Міська Молодіжна Рада / Kyiv City Youth Council