КНП "Центр комунікації"
Головна Новини В наших #VcentriHUB спільно з ПКМЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели серію лекцій «Особливості кримінальної відповідальності публічних службовців»

В наших #VcentriHUB спільно з ПКМЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели серію лекцій «Особливості кримінальної відповідальності публічних службовців»

24/03/2023В наших #VcentriHUB спільно з ПКМЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели серію лекцій «Особливості кримінальної відповідальності публічних службовців»В наших #VcentriHUB спільно з ПКМЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели серію лекцій «Особливості кримінальної відповідальності публічних службовців».

Представникам Київської міської державної адміністрації, а також працівникам Шевченківської, Оболонської та Голосіївської районних державних адміністрацій розповіли про права та обов'язки державних і публічних службовців. Про причини та наслідки кримінальних і адміністративних порушень, про відповідальність та повноваження працівників установ. 

Кожна із лекцій ставала змістовним діалогом і дискусією, де учасники отримали відповіді на усі питання, які їх цікавили. 

Мотивує, що наша спільна робота має запит, а кияни продовжують навчатися та самовдосконалюватись!

https://t.me/VCENTRI
#Київ_незламний