КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Учора у Vcentri Hub: Шевченківський ми плідно попрацювали!

Учора у Vcentri Hub: Шевченківський ми плідно попрацювали!

12/10/2023Учора у Vcentri Hub: Шевченківський ми плідно попрацювали!Учора у Vcentri Hub: Шевченківський ми плідно попрацювали!

Разом з освітянами, лідерами шкільного і студентського самоврядування, науковцями та представникими неурядових організацій провели стратегічну сесію: «Модернізація курсу громадянської освіти серед учнівської молоді». Захід модерував радник голови Полтавської обласної ради з питань партисипації та самоврядування, доктор філософії – Олександр Глазов.

Під час нього обговорили систему громадянської освіти в школах, роль урядовців та громадських організацій у формуванні свідомої особистості. Шукали шляхи уникнення незручностей з якими стикаються педагогічні колективи при запровадженні цього курсу. 

Під час стратегічної сесії учасники не лише шукали відповіді на важливі питання щодо покращення курсу громадянської освіти, а й ділилися своїм досвідом та знаннями.

Як результат – ми отримали чудовий фідбек та чимало крутих і цікавих пропозицій, які передамо для вивчення відповідними виконавчими органами місцевого самоврядування!

Дякуємо усім присутнім за плідну роботу та підтримку! Пам'ятаймо – успішну країну будують освічені громадяни!

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний