КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Команда #Vcentri навчалася основам психологічної підтримки людей, що опинилися у кризових ситуаціях

Команда #Vcentri навчалася основам психологічної підтримки людей, що опинилися у кризових ситуаціях

25/04/2023Команда #Vcentri навчалася основам психологічної підтримки людей, що опинилися у кризових ситуаціяхУчора команда #Vcentri навчалася основам психологічної підтримки людей, що опинилися у кризових ситуаціях

Ми тримаємо руку на пульсі та розуміємо, що психологія поступово входить у наше повсякденне життя, і елементарні її знання особливо необхідні в екстремальних ситуаціях. Живемо в такі часи, коли маємо бути готовими, що ця ситуація може статися будь-коли і потрібно бути «озброєними». 

Надавши першу допомогу ми можемо врятувати життя й здоров’я постраждалих. Бо правильна і вчасна психологічна допомога полегшить подальшу реабілітацію людини.

Тому працівники Центру комунікації   вже знають, як толерантно надавати першу психологічну допомогу людям, які пережили кризову ситуацію та як керувати стресом і бути витривалими.

Навчання провели в рамках реалізації грантового проєкту «Тренінги для волонтерів, як діяти в надзвичайних ситуаціях».

Дякуємо психологині Таіс Хелаф за безцінні знання. Адже навчений – це озброєний. Скількох небажаних наслідків можна уникнути, якщо поруч виявиться обізнана, грамотна людина, яка зможе надати вчасну, кваліфіковану допомогу.

t.me/VCENTRI      
#Київ_незламний