КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У #VcentriHUB жінки продовжують отримувати навички для реалізації власного бізнесу

У #VcentriHUB жінки продовжують отримувати навички для реалізації власного бізнесу

31/01/2023У #VcentriHUB жінки продовжують отримувати навички для реалізації власного бізнесуУ #VcentriHUB жінки продовжують отримувати навички для реалізації власного бізнесу

У приміщенні Vcentri Hub: Шевченківський проходить Бізнес-інкубатор для жінок-переселенок — спільний проєкт від Українського жіночого фонду, громадської організації White Ribbon Ukraine/ Біла Cтрічка Україна та Інформаційно-гуманітарного центру «ЯМаріуполь»

Метою проєкту є допомога у подоланні травм війни та проблем соціальної адаптації за допомогою отримання знань у сфері підприємництва.

В процесі учасниці мають можливість отримати консультації психолога, розробляють бізнес-плани та спланують подальші дії створення своєї власної справи. Після завершення проєкту організатори продовжать підтримуватимуть зв'язок з учасницями та допомагатимуть залучати фінанси для реалізації їхніх ідей.

У такі складні часи, просто необхідно надавати руку допомоги! Віримо, що після випуску першої групи «Бізнес-інкубатору» наша країна отримає нових успішних бізнес-леді!

https://t.me/VCENTRI
#Київ_незламний