КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У VcentriHub пройшов тренінг для публічних службовців!

У VcentriHub пройшов тренінг для публічних службовців!

17/06/2021У VcentriHub пройшов тренінг для публічних службовців!Vcentri комунікації - це платформа для налагодження діалогу між владою та громадою. Ми багато сил вкладаємо в розвиток громадянського суспільства, зокрема через підготовку навчальних тренінгів для громадських організацій та підтримку їх ініціатив.

Водночас, ми також багато працюємо і з органами місцевого самоврядування, їх структурними підрозділами, а головне з тими, хто є їх серцем і душею: державними та публічними службовцями!

Сьогодні у нашому Шевченківському VcentriHub пройшов тренінг для публічних службовців Шевченківської РДА "Кібернетика та етика в соціальних мережах" з крутим лектором Володимиром Азовським, тренером Української школи урядування, методологом Освітнього Хабу міста Києва, політичним консультантом та засновником компанії "Інхаус Консалтинг".

Ми розвиваємо Київ разом, а тому і повинні разом працювати над підвищенням рівня компетентності та відкритості. Саме це дозволить нам вивести діалог між громадою та владою на новий рівень!