КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Шевченківський відбувся тренінг на тему «Основи комунікації з людьми із частковою або повною втратою зору».

У Vcentri Hub: Шевченківський відбувся тренінг на тему «Основи комунікації з людьми із частковою або повною втратою зору».

16/11/2023У Vcentri Hub: Шевченківський відбувся тренінг на тему «Основи комунікації з людьми із частковою або повною втратою зору».В умовах війни та у стресових ситуаціях, допомога супроводжуючого для незрячої людини є вкрай важливою, оскільки кожна секунда може вберегти життя

Tому днями у Vcentri Hub: Шевченківський відбувся тренінг на тему «Основи комунікації з людьми із частковою або повною втратою зору»

Під час заходу незрячі люди на власному досвіді розповідали медичним працівникам всі тонкощі спілкування з ними. А також учасники семінару мали можливість відчути себе на місці людей, які мають ті чи інші порушення зору.

Дякуємо представникам охорони здоров’я за бажання розвиватися та допомогати людям, які цього потребують!

Навчання відбулося у межах проєкту «Розробка та реалізація комплексної програми реабілітації людей з функціональними порушеннями чи інвалідністю на базі Київського міського клінічного госпіталю ветеранів війни», що реалізує Українське товариство глухих у партнерстві з Київською міською радою, Департаментом охорони здоровʼя. За підтримки Програми розвитку ООН та за фінансової підтримки Уряду Японії.

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний