КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Шевченківський вчителі з математики опановували сервіс для створення інтерактивного навчального процесу

У Vcentri Hub: Шевченківський вчителі з математики опановували сервіс для створення інтерактивного навчального процесу

20/10/2023У Vcentri Hub: Шевченківський вчителі з математики опановували сервіс для створення інтерактивного навчального процесуУ Vcentri Hub: Шевченківський вчителі з математики опановували сервіс для створення інтерактивного навчального процесу

Учора у нашому Хабі відбувся тренінг для педагогів: «На допомогу вчителю: Середовище Teacher Desmos на уроках математики».

Вчителька математики гімназії № 48 – Ірина Власова поділилася досвідом ефективного використання середовища  Teacher Desmos, який дозволяє застосувати всі групи цифрових інструментів. Завдяки ньому педагог може розробляти інтерактивні завдання та відстежувати діяльність учнів у режимі реального часу. 

Тож учасники зустрічі познайомились з можливостями цього сервісу та розглянули незвичайні навчальні завдання з математики, що створені в цьому середовищі. Також освітяни мали змогу опрацювати алгоритм створення власних розробок у середовищі Тeacher Desmos.

Дякуємо Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва за організацію цікавої зустрічі, а освітянам за бажання розвиватися та навчатися новому!????

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний