КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Шевченківський провели тренінг для педагогів: «Технологія розвитку критичного мислення учнів початкової школи»

У Vcentri Hub: Шевченківський провели тренінг для педагогів: «Технологія розвитку критичного мислення учнів початкової школи»

16/10/2023У Vcentri Hub: Шевченківський провели тренінг для педагогів: «Технологія розвитку критичного мислення учнів початкової школи»У Vcentri Hub: Шевченківський провели тренінг для педагогів: «Технологія розвитку критичного мислення учнів початкової школи»

Докторка педагогічних наук Олена Пометун показала слухачам актуальність вміння критично мислити для сучасної людини та розкрила особливості організації навчання учнів критичному мисленню.

Учасники завершили навчання з гарними результатами: опанували інструменти роботи з різними видами інформації, навчилися проєктувати урок критичного мислення та виконали тести для отримання сертифікату.

Дякуємо Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва за організацію цікавої зустрічі, а освітянам за бажання розвиватися та навчатися новому!

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний