КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Шевченківський фахівці Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Києва та Головного управління Пенсійного фонду України в місті Києві провели робочу зустріч з представниками Асоціації ЖБК та ОСББ м.Києва.

У Vcentri Hub: Шевченківський фахівці Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Києва та Головного управління Пенсійного фонду України в місті Києві провели робочу зустріч з представниками Асоціації ЖБК та ОСББ м.Києва.

15/06/2023У Vcentri Hub: Шевченківський фахівці Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Києва та Головного управління Пенсійного фонду України в місті Києві провели робочу зустріч з представниками Асоціації ЖБК та ОСББ м.Києва.У Vcentri Hub: Шевченківський фахівці Департамент житлово-комунальної інфраструктури Києва та Головне управління Пенсійного фонду України в місті Києві провели робочу зустріч з представниками Асоціації ЖБК та ОСББ м.Києва.

На заході обговорили питання щодо взаємодії ОСББ/ ЖБК з Пенсійним фондом України стосовно пільг та субсидій.

Основні підняті питання:
  •  Як правильно налагодити співпрацю?
  •  Як забезпечити захищені верстви населення субсидіями?
  •  Чи потрібно обʼєднанням та кооператив реєструватися на сайті Пенсійного фонду України?

Зустріч була досить насиченою та емоційною, але корисною, адже в такий спосіб спілкування і напрацьовується конструктивний підхід для врегулювання проблемних питань.
Дякуємо всім учасникам за конструктивний діалог!