КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас з виготовлення листівки до Дня святого Валентина для вихованців КМКЦ "Трамплін"

У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас з виготовлення листівки до Дня святого Валентина для вихованців КМКЦ "Трамплін"

15/02/2024У Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас з виготовлення листівки до Дня святого Валентина для вихованців КМКЦ ❤️ Команда #VcentriHUB — це більше ніж адміністрація громадських просторів.
Насамперед це команда талановитих і ініціативних людей , які завжди готові підтримати та долучитися до громадянського суспільства у ролі тренерів, спікерів та організаторів заходів.

Сьогодні у Vcentri Hub: Оболонь відбувся майстер-клас з виготовлення листівки до Дня святого Валентина з переглядом короткометражного мультфільму для вихованців КМКЦ "Трамплін"
Захід організували та провели адміністраторки оболонського хабу — Бузевська Світлана та Гоменюк Ганна.

Надихаємося вашими ініціативами та створюємо власні. Спільно із всіма нашими партнерами, колегами та друзями ми разом працюємо для єдиної мети - кращого сьогодення та створення щасливого майбутнього!

Слідкуйте за нашими анонсами у соціальних мережах та приєднуйтесь до організації просвітницьких і дозвільних ініціатив!

t.me/VCENTRI