КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Оболонь відбулася стратегічна сесія «Програми відновлення психоемоційного здоровʼя українців і українок»

У Vcentri Hub: Оболонь відбулася стратегічна сесія «Програми відновлення психоемоційного здоровʼя українців і українок»

31/05/2023У Vcentri Hub: Оболонь відбулася стратегічна сесія «Програми відновлення психоемоційного здоровʼя українців і українок»У Vcentri Hub: Оболонь відбулася стратегічна сесія «Програми відновлення психоемоційного здоровʼя українців і українок»

Організаторами зустрічі стали: громадські організації «Арт Дот», «Центр психології руху і творчого самовираження» та благодійний фонд «Імпульс Трансформація Платформа».

Захід відвідали представники Міністерства освіти, культури та інформаційної політики, ректори педагогічних і мистецьких ВН3 та керівники громадських організацій.

Вони працювали над формуванням стратегії системної роботи з кризовими станами людей, методами терапії творчістю та артпедагогіки.

Українці вкотре доводять свою непохитність та попри постійні атаки окупантів продовжують працювати та піклуватися про тих, хто цього потребує! Хіба це не чудово?

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний