КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Оболонь відбулася літературно-музична композиція «І через віки його голос в серці відгукнеться»

У Vcentri Hub: Оболонь відбулася літературно-музична композиція «І через віки його голос в серці відгукнеться»

31/03/2023У Vcentri Hub: Оболонь відбулася літературно-музична композиція «І через віки його голос в серці відгукнеться»У Vcentri Hub: Оболонь відбулася літературно-музична композиція «І через віки його голос в серці відгукнеться», яку присвятили дню пам’яті видатного українського співака Анатолія Солов'яненка

Її ініціювала Луїза Добровольська, яка свого часу очолювала студентський центр слов'янської культури «Софійність» Донецького Національного технічного університету.

Під час заходу відвідувачі прослухали композиції Анатолія Солов’яненка та дізналися цікаві факти з його життя та творчості. 

Доля співака неймовірна і дійсно потребує уваги – з дипломом конструктора гірських машин він підкорив сцену Київського театру опери та балету, а згодом став першим українцем, якого запросили виступати у нью-йоркській Metropolitan Opera. 

Консерваторський диплом співак отримав вже після того, як здобув шану світу та став по-справжньому народним артистом в Україні.

Дякуємо організаторці за можливість дізнаватися більше про життя видатних українців та з нетерпінням чекаємо нових заходів.

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний