КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Оболонь пройшло обговорення щодо інтеграції переселенців

У Vcentri Hub: Оболонь пройшло обговорення щодо інтеграції переселенців

17/05/2023У Vcentri Hub: Оболонь пройшло обговорення щодо інтеграції переселенцівУ Vcentri Hub: Оболонь пройшло обговорення щодо інтеграції переселенців

Нас запросили до обговорення проблем та можливостей вимушених переселенців. За одним столом зібралися представники Бахмутської, Нижньодуванської громад, юристи, активісти. 

Ініціатором зустрічі став – благодійний фонд Карітас.

Говорили про інтеграцію вимушених переселенців в життя громади, локальні проблеми та варіанти їх вирішення, ділилися досвідом соціальної адаптації цієї категорії населення. 

Нам було, що розповісти, адже за минулий рік ми провели понад 20 комплексних консультацій для людей, які постраждали від війни. І на цьому не зупиняємось! На сьогоднішній день у #VcentrіHUB на постійні основі проходить безліч різноманітних заходів для переселенців: від консультацій психологів до творчих майстер-класів для дітей та дорослих.

По закінченню заходу учасники підсумували, що найгостріші питання, які потрібно негайно вирішувати – це надання житла, відновлення документів та парцевлаштування. Тож створили робочу групу, яка працюватиме над розв’язанням цих проблем.

Чудово, що ми не втрачаємо єдність, а продовжуємо далі свою лють направляти у правильне русло. Адже столиця, як справжня фортеця, завжди допоможе та захистить!

t.me/VCENTRI      
#Київ_незламний