КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri HUB: Голосіїв відбувся другий благодійний турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки Києва та світу Валерією Єжовою

У Vcentri HUB: Голосіїв відбувся другий благодійний турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки Києва та світу Валерією Єжовою

19/09/2022У Vcentri HUB: Голосіїв відбувся другий благодійний турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки Києва та світу Валерією ЄжовоюУ Vcentri HUB: Голосіїв відбувся другий благодійний турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки Києва та світу Валерією Єжовою.
Як зауважив Roman Lelyuk, директор Департамент суспільних комунікацій КМДА: «Наша мета – дати можливість всім охочим пограти з чемпіонкою світу в шашки, популяризуючи цей вид спорту, та одночасно допомогти українським військовим. Хочу нагадати, що під час волонтерського турніру в Оболонському хабі, який відбувся минулого місяця, Валерія зібрала сім тисяч гривень. Ці кошти перейшли на рахунок благодійного фонду спеціально для підтримки українських захисників»

Цього разу пограти з юною волонтеркою прийшли кілька десятків містян, наймолодшому учаснику турніру було лише 6 років.

За дві години волонтерського турніру рахунок на підтримку української армії поповнився на вісім тисяч гривень. Загалом завдяки своїй майстерності Валерія Єжова уже назбирала для ЗСУ – понад 120 тисяч гривень.

Все буде Україна!