КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Голосіїв столичні публічні службовці опановували інструменти фасилітації

У Vcentri Hub: Голосіїв столичні публічні службовці опановували інструменти фасилітації

30/10/2023У Vcentri Hub: Голосіїв столичні публічні службовці опановували інструменти фасилітаціїУ Vcentri Hub: Голосіїв столичні публічні службовці опановували інструменти фасилітації

Навчання провели представники громадської організації Геополітичний альянс жінок

4-денний тренінг «Методи групової ТоР фасилітації» видався інформативним, корисним та актуальним. Адже для створення дієвої взаємодії у колективі необхідно використовувати ефективні та практичні методи групової фасилітації, які стануть у нагоді підчас сесій із планування, практичних семінарів та конференцій. Без якісних методів комунікації «участь» в спільній роботі може не вдатися.

Тож під час навчання, слухачі засвоювали чіткі алгоритми інструментів фасилітації роботи групи, які дають можливість максимального залучення всіх зацікавлених учасників для продуктивної комунікації. 

Також учасники опанували технології, що можуть розширити їхній тренерський інструментарій для спільного пошуку рішень, створення планів проєктів та проведення ефективних зустрічей.

Проєкт реалізовано за підтримки Департаменту суспільних комунікацій КМДА, як проєкт-переможець щорічного міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

Дякуємо організаторам за важливу ініціативу та безцінні знання, які забезпечують змістовну групову співпрацю, що веде до отримання успішних результатів! 

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний