КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Vcentri Hub: Голосіїв психологиня Леся Щипська провела Тренінг із запобігання емоційної втоми під час війни

У Vcentri Hub: Голосіїв психологиня Леся Щипська провела Тренінг із запобігання емоційної втоми під час війни

10/02/2023У Vcentri Hub: Голосіїв психологиня Леся Щипська провела Тренінг із запобігання емоційної втоми під час війни Війна принесла випробування у наше життя. Втім наш вибір – вистояти та перемогти. І для цього нам потрібна неабияка психологічна стійкість.


У Vcentri Hub: Голосіїв психологиня Леся Щипська провела Тренінг із запобігання емоційної втоми під час війни для представників Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.


Працівникам адміністрації за допомогою тілесно-орієнтованої терапії та методик відновлення ресурсу показали, як стабілізувати свій емоційний стан, знижувати рівень тривоги, заспокоюватися та знаходити сили на особистісний розвиток.


Не забувайте, що від вашого емоційного стану залежить ваше фізичне здоров'я, працездатність, атмосфера у відносинах з близькими. Допомагайте собі і підтримуйте один одного. Лиш таким чином ми вистоїмо! 


https://t.me/VCENTRI
#Київ_незламний