КНП "Центр комунікації"
Головна Новини У Києві налагоджують співпрацю між міською владою та закладами вищої освіти

У Києві налагоджують співпрацю між міською владою та закладами вищої освіти

28/01/2021У Києві налагоджують співпрацю між міською владою та закладами вищої освітиВ Центр комунікації та інформації відбулась робоча зустріч "Нові можливості взаємодії міської влади та закладів вищої освіти в м. Києві".
Київ має значний освітній та науковий потенціал, і це передусім люди. Взаємний розвиток можливий лише за умови постійної комунікації та плідної співпраці. І наше завдання - максимально цьому посприяти.

У зустрічі взяли участь представники профільних ІГС та КМДА та КМР:
Тарас Фініков - екс-заступник міністра освіти, президент Міжнародного благодійного фонду "Міжнародний фонд досліджень освітньої політики".
Вадим Васильчук — депутат, голова постійної комісії Київської міської ради з питань освіти і науки, сім'ї, молоді та спорту.
Олеся Ващук - голова Ради молодих вчених при МОН, керівник Інноваційний Університет.
Володимир Москаленко - начальник відділу закладів вищої освіти, науки, прогнозування та аналізу цільових програм Департамент освіти і науки Києва.
Анна Куницька - директорка КП "Центр публічної комунікації та інформації".
Дмитро Кулібаба - заступник директора КП "Центр публічної комунікації та інформації".

В ході обговорення було представлено світові кейси та пропозиції щодо розбудови співпраці закладів вищої освіти та муніципалітету, зокрема приклад Технопарку в м. Вроцлав (Польща)

Напрацьовані матеріали стануть основою для розробки "дорожньої карти" спільних проєктів міської влади та ЗВО Києва.

Запрошуємо усіх зацікавлених розбудовувати діалог представників ЗВО та міської влади долучатись до нашої ініціативи та разом наближати зміни! Свої пропозиції та кейси надсилайте через електронну форму: https://forms.gle/kdnZm25DhtyLTTTC6