КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Сьогодні в Україні святкують День державної служби!

Сьогодні в Україні святкують День державної служби!

23/06/2021Сьогодні в Україні святкують День державної служби!Сьогодні в Україні святкують День державної служби!

Мета роботи #Vcentri комунікації полягає в налагодженні діалогу між владою та громадою. Оскільки сьогодні день державної служби, будемо говорити про одну зі сторін цього діалогу - про владу.

А точніше - про людей. Людей, які обрали непростий шлях державного службовця. Які ламають стереотипи про закритість влади. Які живуть своєю справою та хочуть найкращого для розвитку міста та розбудови громадянського суспільства. Які беруть на себе відповідальність. Людей, з якими і ми маємо круту можливість працювати кожного дня і які мотивують викладатись на повну!

В цей день хотілось би також всім нагадати, що жодна людина не є всесильною. Навіть тоді, коли в неї є широке коло повноважень. Ми разом, і громадськість і влада, маємо спільну мету - Київ в якому хочеться жити, місто - яке буде не соромно залишити нашим дітям. Для цього необхідно діяти разом, підтримувати один одного та налагоджувати конструктивний діалог. 

Тому всім державним службовцям сьогодні бажаємо громадян, які готові вас підтримувати. А громадянам - державних службовців, таких як в Департамент суспільних комунікацій