КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Сьогодні команда Департаменту суспільних комунікацій КМДА та Центру комунікації підписали перший меморандум про співпрацю у 2024 році

Сьогодні команда Департаменту суспільних комунікацій КМДА та Центру комунікації підписали перший меморандум про співпрацю у 2024 році

02/02/2024Сьогодні команда Департаменту суспільних комунікацій КМДА та Центру комунікації підписали перший меморандум про співпрацю у 2024 роціВриваємося у лютий ефективно!

Сьогодні команда Департаменту суспільних комунікацій КМДА та Центру комунікації підписали перший меморандум про співпрацю у 2024 році.

Нашими новими партнерами стали – Київський столичний університет імені Бориса Грінченка.

Наша мета – проведення спільної просвітницької діяльності для підвищення рівня обізнаності киян щодо розвитку громадянського суспільства.

На базі #VcentriHUB, запровадимо громадські консультації щодо ефективності стратегій, програм, а також з питань формування та реалізації державної політики.

Також запланували собі організацію навчальних ініціатив – лекцій, тренінгів, семінарів, майстер-класів та багато чого цікавого й корисного.

Дякуємо за партнерство та з нетерпінням чекаємо початку спільної роботи! 

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний