КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Сьогодні Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації підписали меморандум про співпрацю із благодійним фондом СпівДія.

Сьогодні Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації підписали меморандум про співпрацю із благодійним фондом СпівДія.

19/06/2023Сьогодні Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації підписали меморандум про співпрацю із благодійним фондом СпівДія.Сьогодні Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації підписали меморандум про співпрацю із благодійним фондом СпівДія.
Як зазначив директор департаменту, Roman Lelyuk: "Разом ми докладатимемо всіх зусиль для створення відкритого громадського простору #VcentriHUB у Солом’янському районі. Приємно, що важливість і потрібність мережі муніципальних просторів оцінюють не тільки лідери громадських організацій, представники структурних підрозділів міської влади, депутатського корпусу, але й долучаються партнерські донорські організації з бажанням активно брати участь в побудові таких відкритих просторів."
Раді вітати нових друзів та партнерів!