КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Щорічний Київський Форум організацій громадянського суспільства «2020: РІК ВИКЛИКІВ ТА ТРАНСФОРМАЦІЙ» зібрав рекордну кількість учасників!

Щорічний Київський Форум організацій громадянського суспільства «2020: РІК ВИКЛИКІВ ТА ТРАНСФОРМАЦІЙ» зібрав рекордну кількість учасників!

08/12/2020Щорічний Київський Форум організацій громадянського суспільства «2020: РІК ВИКЛИКІВ ТА ТРАНСФОРМАЦІЙ» зібрав рекордну кількість учасників!
У столиці з 24 листопада по 08 грудня Департаментом суспільних комунікацій було проведено серію тематичних дискусій в рамках Київського Форуму організацій громадянського суспільства «2020: РІК ВИКЛИКІВ ТА ТРАНСФОРМАЦІЙ».

Враховуючи необхідність дотримання усіх необхідних протиепідемічних заходів, формат проведення Форуму був комбінованим: експертні обговорення та дискусії за участю публічних службовців, представників неурядових організацій та фахових експертів проводились у студії та трансляцією у реальному часі на YouTube каналі Департаменту та у Facebook. Відтак,  усі охочі долучались до перегляду та ставили свої запитання спікерам.

У п’яти панельних дискусіях взяли участь 34 спікерів: представники міської влади та владних органів національного рівня, міжнародні експерти, лідери думок та представники громадського сектору, які беруть активну участь у розвитку столиці. За самим Форумом спостерігали близько 4000 учасників, які долучались до обговорень шляхом направлення запитань та коментарів в рамках трансляцій.