КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Просимо Вас пройти коротке опитування стосовно освітлення столиці

Просимо Вас пройти коротке опитування стосовно освітлення столиці

29/05/2023Просимо Вас пройти коротке опитування стосовно освітлення столиці Збереження ресурсів та їх економія – надважливе питання сьогодення!

У Києві з 2017 року реалізується проєкт із заміни світильників з натрієвими, дуговими ртутними лампами на світлодіодні джерела світла (LED). І в цьому році продовжується реалізація Проєкту капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення столиці. За рахунок затверджених видатків в сумі 395 000,0 тис. грн. під час капітальних ремонтів мереж зовнішнього освітлення Києва планується замінити 7 044 світильників.

Використання світлодіодів знижує споживання електроенергії на 70%, що дає значну економію фінансових ресурсів, які можна направити на інші бюджетні видатки Києва.

Світлодіодні лампи мають довгий термін експлуатації – виробники надають до 10 років гарантії. До цих світильників може бути підключена (і вже підключена там, де встановлені нові шафи управління) система управління, яка дозволяє коригувати інтенсивність освітлення, зменшуючи зі 100% до 30%. Ця функція використовується  під час комендантської години, коли світло в місті не таке яскраве, як у вечірній час.

У межах проведення консультацій з громадськістю КП «Київміськсвітло» проводить опитування щодо надання пропозицій з покращення освітлення столиці. 

Просимо Вас пройти коротке опитування стосовно освітлення столиці: https://forms.gle/ucSDtWHCdjgrVaZq9