КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості на травень

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості на травень

29/04/2024Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості на травень✏️ Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості на травень, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.
  •  Helvetas Swiss Intercooperation проводить конкурс надання грантів з метою підтримки місцевих ініціатив, пов'язаних з реконструкцією та ремонтом, що будуть включати в себе підходи відновлення за принципом повторного використання будівельних матеріалів.  
Деталі тут: http://surl.li/sypcr 
Дедлайн: 10.05.2024
  • Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансування Міністерства закордонних справ Японії запрошує ветеранські організації та установи брати участь у конкурсі з метою посилення спроможності надавати якісні послуги ветеранам. 
Деталі тут: http://surl.li/swdvt 
Дедлайн: 10.05.2024
  • Український Жіночий Фонд оголошує конкурс грантів «Будь її голосом» для жіночих/феміністичних організацій. Планується що проєкти передбачатимуть  створення візуальних матеріалів на тему захисту прав жінок. 
Деталі тут: http://surl.li/swenj 
Дедлайн: 13.05.2024
  • Шведський інститут (SI) пропонує шведським спеціалістам та їхнім партнерам в Україні гранти для спільної реалізації проєктів, спрямованих на підтримку відбудови України.
Деталі тут: http://surl.li/rudzg 
Дедлайн: 15.05.2024
  • Громадські організації «Екоклуб» та «Екодія» проводять грантовий конкурс для підтримки діяльності місцевого самоврядування у впровадженні рішень, що вестимуть до сталої енергетики у громаді. 
Деталі тут: http://surl.li/eiwhw 
Дедлайн: 15.05.2024
  • Агентство USAID проводить конкурс в межах програми “Протидія торгівлі людьми та підтримка вразливих груп населення”. Метою програми є посилення комплексних заходів з протидії торгівлі людьми та забезпечення загальнонаціонального доступу до послуг з відновлення та реінтеграції вразливих верств населення.   
Деталі тут: http://surl.li/sypfp 
Дедлайн: 17.05.2024
  • Грантовий конкурс “Сміливі ідеї” від IREX надає можливість отримати фінансування на креативний та новаторський проєкт, що виходить за рамки стандартних ідей та сприяє розвитку потенціалу молоді віком 10-35 років.
Деталі тут: http://surl.li/nsolp 
Дедлайн: 27.05.2024
  • Adidas Foundation в межах програми “United by Sport” проводить конкурс з підтримки організацій, які на різних рівнях спортивного сектору борються з усіма формами ненависті та дискримінації, зокрема, за ознаками релігії, расового чи етнічного походження, статі, інвалідності, віку, сексуальної орієнтації тощо.
Деталі тут: http://surl.li/sypgj 
Дедлайн: 31.05.2024
  • Фонд Refugee-led Innovation Fund від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців проводить конкурс з метою надання комплексної підтримки, поєднуючи фінансові ресурси, наставництво та інші експертні послуги, безпосередньо організаціям, очолюваним біженцями.
Деталі тут: http://surl.li/swexl 
Дедлайн: 31.05.2024
  • Центр гуманітарних і стабілізаційних операцій Франції (COHS) проводить конкурс проєктів із створення високоефективних базових рішень для підвищення ефективності гуманітарної діяльності. 
Деталі тут: http://surl.li/swecs 
Дедлайн: 31.05.2024

Постійно діючі програми:
  • Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини виділяє кошти для надання сприяння проєктам з прав людини, які мають використовуватися і звітуватися згідно з положеннями законодавства Німеччини.
Деталі тут: https://cutt.ly/jwZxyT74 
  • Incident Emergency Fund (Фонд надзвичайних ситуацій) надає фінансування для швидкого реагування правозахисників, журналістів, активістів і організацій, які стикаються з цифровими загрозами та атаками. Фонд надає кошти на покриття витрат, які безпосередньо зменшують ризик або вплив цифрової атаки:
Деталі тут:  https://cutt.ly/4wZxehNN 
  • Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: http://surl.li/prttn
  • The German Marshall Fund of the United States в рамках програми "Україна: допомога, стійкість, відновлення" продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.
Деталі тут: http://surl.li/ezjvl 
  • У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.
Деталі тут: http://surl.li/ethdb 
  • Грант від Google для некомерційних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу. 
Деталі тут: https://shorturl.at/chBES 
  • Фінансування для ІГС через механізм гнучкого реагування від датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .
Деталі тут: https://shorturl.at/nCIM4 
  • Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.
Деталі тут: https://shorturl.at/rsvLX 
  • Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи. 
Деталі тут: https://shorturl.at/bgiZ3 

❗️Усі програми активні та чекають на ваші заявки!

https://t.me/VCENTRI