КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Продовжуємо працювати над розвитком громадянського суспільства в Києві!

Продовжуємо працювати над розвитком громадянського суспільства в Києві!

09/06/2021Продовжуємо працювати над розвитком громадянського суспільства в Києві!Сьогодні ми Vcentri комунікації підписали меморандум співпраці з Український жіночий фонд.
Український жіночий фонд - це єдиний подібний фонд в Україні, він має величезний досвід розвитку жіночого руху. Тут надають підтримку відповідним організаціям, зокрема через гранти, необхідну інформацію та розбудову спроможності. А головне - сприяють розвитку потужного, ефективного та масового руху, що здатний захищати права жінок в усіх сферах.

Ми поділяємо цінності УЖФ та плануємо подальшу ефективну співпрацю для розбудови громадянського суспільства! Для нас надзвичайно важливо, що на базі нашого VcentriHub ми можемо відкрито говорити про рівність, демократичні цінності та реалізацію прав кожного громадянина. Завдяки партнерству з УЖФ, зокрема через проведення спільних заходів, просвітницьких проєктів та соціально-напрямлених активностей ми зможемо повноцінно реалізувати ідею участі абсолютно кожного громадянина в процесах розвитку нашого міста!

Запрошуємо всіх до співпраці всіх, хто також поділяє наші ідеї та цінності https://vcentri.com/reestr-igs/
Розвиваємо Київ разом!