КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Підписання тристорьоннього Меморандуму про співпрацю

Підписання тристорьоннього Меморандуму про співпрацю

12/05/2021Підписання тристорьоннього Меморандуму про співпрацюVcentri комунікації - це про діалог між владою та громадою заради ефективного розвитку нашого Києва. 

В своїй роботі ми завжди багато говоримо про громадянське суспільство, а наші проєкти спрямовані на його підтримку. Водночас однією із найважливіших складових нашої діяльності є і співпраця з владою, для того щоб робити її зв’язок з громадськістю тіснішим, зрозумілішим та прозорішим. 

Від сьогодні в нашій кишені ще одна перемога! Підписали тристоронній Меморандум про співпрацю між Департаментом суспільних комунікацій, Департаментом соціальної політики та нашим Центром публічної комунікації та інформації.
Завдяки підтримці Департаменту соціальної політики в нашому VcentriHub з’явився спеціальний ліфт для людей з інвалідністю, який забезпечує інклюзивність приміщення. 
В планах у нас вже є перші проєкти. Зокрема 13 травня стартує «Київська Академія жіночого лідерства», яку реалізовуватимуть спільно Департамент соціальної політики та ГО «Новий соціальний вектор». 
А ще, будемо проводити курси комп‘ютерної грамотності для людей поважного віку. За анонсами слідкуйте на нашій сторінці.

Далі - більше!
Розвиваємо Київ разом!