КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Оболонський хаб та співпраця з органами державної влади!

Оболонський хаб та співпраця з органами державної влади!

25/06/2021Оболонський хаб та співпраця з органами державної влади!Для того, щоб наша співпраця з органами державної влади була максимально продуктивною, зрозумілою та ефективною, сьогодні на базі VcentriHub Оболонь ми провели ознайомчу зустріч з директорами Комунальних підприємств Оболонського району та керівниками структурних підрозділів Оболонської РДА.
  • Ми презентували роботу нашого Хабу та його технічні можливості. 
  • Розказали про проєкти, які ми вже втілюємо в життя, зокрема тренінги для публічних та державних службовців КМДА та РДА. А також ми про ті проєкти для реалізації яких необхідне включення та сприяння РДА та комунальних підприємств
  • Разом з тим службовці дізналися більше про можливості нашого сайту, зокрема про реєстр інститутів громадянського суспільства, календар заходів, фінансову та юридичні консультації. 
  • Водночас ми наголосили про обов’язкову підтримку діяльності Оболонської Громадської ради.
Ми запрошуємо до діалогу та співпраці всі органи державної влади та всі структурні підрозділи, а також всіх представників громадянського суспільства.

Спільні заходи та діалог - це лише інструменти, наша ціль лише одна - розвиток нашого міста та Оболонського району зокрема!