КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Навчаємо інструментам громадської участі зі шкільної парти!

Навчаємо інструментам громадської участі зі шкільної парти!

27/07/2021Навчаємо інструментам громадської участі зі шкільної парти!Навчаємо інструментам громадської участі зі шкільної парти!

Молодь. Ініціативна, креативна та безстрашна. Готова йти на ризик, долати перепони та нести відповідальність за свої рішення. Молодь, яка знає про свої обов’язки, а головне - права. Це та молодь, якій хочеться передати необхідні важелі для ефективного розвитку нашого міста.

У виховання такої молоді необхідно вкладати багато сил та часу. Тож ми вирішили приєднатись до цієї важливої справи та розробили настільну гру «Don`t stop! BE KYIV!». Вона покликана інтерактивним способом залучати нашу молодь до процесів управління своїм містом через використання дієвих інструментів участі. Зокрема на прикладі вирішення ситуацій максимально наближених до реальних.

Дякуємо Департамент суспільних комунікацій КМДА за круту розробку!

Сьогодні в нашому Шевченківському VcentriHub разом з Романом Лелюком ми передали 80 ігрових комплектів Шевченківській РДА для 40 шкіл Шевченківського району. Невдовзі свої комплекти отримають всі райони міста Києва, а педагоги, які викладають предмет громадянської освіти, пройдуть спеціальний інструктаж щодо використання гри.

Розвиваємо Київ разом!