КНП "Центр комунікації"
Головна Новини На вихідних у Vcentri HUB: Оболонь відбувся тренінг з навчання економічній безпеці жінок та соціальній згуртованості від Української жіночої варти

На вихідних у Vcentri HUB: Оболонь відбувся тренінг з навчання економічній безпеці жінок та соціальній згуртованості від Української жіночої варти

13/06/2023На вихідних у Vcentri HUB: Оболонь відбувся тренінг з навчання економічній безпеці жінок та соціальній згуртованості від Української жіночої вартиНа вихідних у Vcentri HUB: Оболонь відбувся тренінг з навчання економічній безпеці жінок та соціальній згуртованості від Української жіночої варти

Учасниці пройшли навчання з організації та фінансування власного бізнесу у сучасних реаліях нашої держави. Цей захід з фінансової грамотності для жінок, метою якого є розширити коло можливостей для українок, навчити їх соціальної згуртованості та самозайнятості, Українська Жіноча Варта провела не вперше.

Першою спікеркою стала кандидатка економічних наук, доцентка кафедри економіки та фінансів підприємства Державного торгово-економічного університету – Олена Пурденко. З нею учасниці обговорили свої бізнесові ідеї, цінності для споживачів, можливості заробітку. 

У другій частині заходу з кризовою психологинею,  травматерапевткою в напрямку тілесно-орієнтованої терапії, координаторкою психологічного юніту Центру психічної допомоги та реабілітації ветеранів госпіталю «Лісова Поляна» Тетяною Сіренко було проведено навчання та пропрацьовано емоційний та психологічний стан, адаптивність, стійкість до кризових ситуацій. 

Плануються регулярні навчання та заходи з супроводом психологічної реабілітаційної підтримки, з подальшою деталізацією за окремим напрямами. Всі охочі, хто не встиг приєднатися до навчання цього разу, можуть зареєструватись на наступний захід.
Слідкуйте за анонсами на сайті УЖВ та у соцмережах організації.

Зустріч проводилася в межах проєкту “Стійкість” за підтримки Європейського Союзу, ERIM та за підтримки Управління з питань ґендерної рівності КМДА.
За підтримки Київської міської ради та у співпраці Заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марини Хонди.

t.me/VCENTRI