КНП "Центр комунікації"
Головна Новини На одній із локацій Саміту «Сила партнерства» у нашому Vcentri Hub: Голосіїв пройшло навчання для персоналу відкритих громадських просторів

На одній із локацій Саміту «Сила партнерства» у нашому Vcentri Hub: Голосіїв пройшло навчання для персоналу відкритих громадських просторів

21/04/2023На одній із локацій Саміту «Сила партнерства» у нашому Vcentri Hub: Голосіїв пройшло навчання для персоналу відкритих громадських просторівСьогодні на одній із локацій Саміту «Сила партнерства» у нашому Vcentri Hub: Голосіїв проходить навчання для персоналу відкритих громадських просторів з усієї України «Школа адміністраторів».

Для «прокачки скілів» адміністраторів пройшло два тренінги:

Емоційний інтелект та профілактика конфліктів, на якому конфлікт-коуч Тетяна Саніна навчала слухачів давати раду своїм і чужим емоціям, правильно їх оцінювати і виражати. Адже такі знання допомагають налагоджувати контакти з людьми й отримувати більше задоволення від спілкування. 

Також коучерка розповіла про способи профілактики і вирішення конфлікту та під час тренінгу слухачі могли прокачати власний самоконтроль, уміння слухати і говорити та висловлювати свої почуття.

Емоційне вигорання (профілактика емоційного та професійного вигорання), на якому психологиня Леся Щипська за допомогою тілесно-орієнтованої терапії та методик відновлення ресурсу показали, як стабілізувати свій емоційний стан, знижувати рівень тривоги, заспокоюватися та знаходити сили на особистісний розвиток.

Дякуємо усім учасникам та тренерам, які долучилися до Саміту відкритих громадських просторів «Сила партнерства». 

На цьому не зупиняємося – попереду багато роботи!

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний