КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Молодіжна політика у Vcentri Hub!

Молодіжна політика у Vcentri Hub!

09/02/2022Молодіжна політика у Vcentri Hub!Молодіжна політика у VcentriHub!

Молодіжна політика відіграє ключову роль у в тому, щоб навчати та стимулювати молодих людей бути активними в розбудові громадянського суспільства, та участі в демократичних процесах.

Міська влада відіграє критичну роль в створенні платформ та інстурментів, щоб потенціал молоді розкривався максимально ефективно. Ми це розуміємо, тому VcentriHub - це місце, в якому можна реалізувати себе незалежно для віку.
  • Ми активно співпрацюємо зі шкільним самоврядуванням і радіємо, що школярі обирають саме наші відкриті простори для проведення своїх робочих нарад та заходів.
  • Також ми проводимо круглі столи спільно з різними Департаментами КМДА для залучення молоді у процеси прийняття рішень на рівні міських політик.
  • А ще в хабах молоді люди мають можливість дізнатися більше про інструменти громадської участі. Не лише за допомогою тренінгів та семінарів, а й завдяки інтерактивним іграм, таким як «Don’t stop! BE KYIV!».
Діліться з нами у коментарях та приватних повідомленнях своїми думками з приводу розвитку молодіжної політики на базі VcentriHub.

Розвиваємо Київ разом!