КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Цикл тренінгів з надання першої домедичної допомоги та правил поводження під час ядерної і хімічних загроз.

Цикл тренінгів з надання першої домедичної допомоги та правил поводження під час ядерної і хімічних загроз.

02/09/2022Цикл тренінгів з надання першої домедичної допомоги та правил поводження під час ядерної і хімічних загроз.Протягом тижня у #VcentrіHUB відбулося 9 тренінгів з основ надання першої домедичної допомоги та правил поводження під час хімічної і ядерної загроз. Тренінги відвідали близько 250 осіб!
Роман Лелюк, директор Департамент суспільних комунікацій КМДА зазначив: «Лекції, в першу чергу, мають на меті навчити працівників київської міської влади та підприємств критичної інфраструктури як діяти в надзвичайних ситуаціях, при різних рівнях загроз – ядерній, хімічній, та як надавати домедичну допомогу. Низка тренінгів стосуватиметься вміння поводитись з вибухонебезпечними предметами. Важливо, щоб представники влади самі це знали, навчили свої колективи та могли допомагати мешканцям столиці при виникненні певної небезпеки».

Загалом, на базі Vcentri HUB: ГолосіївVcentri Hub: Шевченківський та Vcentri Hub: Оболонь заплановано 224 семінари, в яких буде залучено близько 5 тисяч осіб.
Ініціатива реалізовується за фінансової підтримки British Embassy Kyiv в рамках грантового проєкту.