КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Команда Центру комунікації отримала подяку за проєкт «Мережа відкритих громадських просторів «VCENTRІ HUB»

Команда Центру комунікації отримала подяку за проєкт «Мережа відкритих громадських просторів «VCENTRІ HUB»

18/03/2024Команда Центру комунікації отримала подяку за проєкт «Мережа відкритих громадських просторів «VCENTRІ HUB»Збірник історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці»
18 березня у Vcentri Hub: Шевченківський було презентовано Збірник історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці», який ілюструє єднання українського суспільства перед лицем повномасштабної війни. Видання популяризує тристоронню співпрацю між організаціями громадянського суспільства, бізнесом та владою, а також ділиться історіями успішних спільних проєктів.
Збірник є результатом співпраці проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» з Міністерство культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінет Міністрів України, Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною сервісною службою України. Він став логічним завершенням Третього щорічного Конкурсу історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці».

Команда Центру комунікації отримала свою подяку за проєкт «Мережа відкритих громадських просторів «VCENTRY HUB».
Вручення подяк стало визнанням важливості співпраці між трьома секторами – громадянським суспільством, бізнесом та владою – для розвитку України, а також стимулом для подальшого розвитку таких партнерств.
Проглянути Збірник історій «ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА — КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ» можна за посиланням ???? https://cedem.org.ua/library/zbirnyk-istoriy-2024/

https://t.me/VCENTRI