КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Команда Департаменту суспільних комунікацій та Центру публічної комунікації та інформації долучились до благодійної акції

Команда Департаменту суспільних комунікацій та Центру публічної комунікації та інформації долучились до благодійної акції

17/12/2021Команда Департаменту суспільних комунікацій та Центру публічної комунікації та інформації долучились до благодійної акціїКоманда Департаменту суспільних комунікацій та Центру публічної комунікації та інформації долучилась до благодійної акції на користь підопічних фонду Таблеточки і трохи допомогли Святому Миколаю! 

Запрошуємо доєднатись до нас! 

"Коробочка хоробрості": приносьте у наші VcentriHub перелічені в інфографіці іграшки. Їх ми передамо для діток, які проходять лікування в онковідділеннях. На шляху до одужання на дітей чекає багато болісних процедур, щоб нагородити їх за мужність та терпіння, ця акція - чудова нагода підтримати маленьких героїв.

"Дарунки на здоров'я":  за посиланням: http://shop.tabletochki.org/vcentri/ відкрита крамничка в якій продаються найважливіші для онкохворих дітей подарунки: ліки, витратні матеріали, консультації психолога тощо. «Зробити подарунок» означає зробити благодійний внесок, що відповідає вартості позиції.
Твій внесок надзвичайно важливий. Це крок назустріч дитинству без раку. 

Чим більше збере наша команда, тим більше допомоги отримають діти в лікарнях по всій країні.
Диво – це подарувати дитині шанс на одужання.
Диво – це перемогти рак і повернути дитину додому.