КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Команда Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації побували з робочим візитом у Івано-Франківську

Команда Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації побували з робочим візитом у Івано-Франківську

15/02/2024Команда Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації побували з робочим візитом у Івано-Франківську  Команда Департамент суспільних комунікацій КМДА та Центр комунікації побували з робочим візитом у Івано-Франківську!
Було мега продуктивно та нам кортить вже поділитися цим з вами.

  Разом із партнерами Просвіта Прикарпаття та Івано-Франківське регіональне відділення Асоціації міст України ми організували та провели стратегічну сесію на тему "Концепція роботи культурно-просвітницького кластеру в Івано-Франківську".

  На зустрічі за модеруванням фасилітаторки та експсертки з партисипації Тетяна Татаріна, обговорювалися ключові аспекти розвитку культурно-просвітницького кластеру, зокрема цінності, потреби мешканців та організацій, характеристики простору та способи комунікації зі стейкхолдерами.

  Метою заходу було сформулювати концепцію відкритого простору на базі Народного дому "Просвіта" та залучити представників громади до спільної роботи над її реалізацією.

Ми вдячні усім учасникам за активну участь та конструктивний діалог. Разом ми зможемо створити простір, що стане центром розвитку культури та освіти в Івано-Франківську!
Неймовірно тішимося, що можемо ділитися своїм досвідом розвитку громадянського суспільства, а наші #VcentriHUB набувають популярності і за межами столиці!
t.me/VCENTRI