КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Інститути громадянського суспільства, які реалізовували корисні проєкти для киян та вимушених переселенців протягом 2022 року, були нагороджені подяками у стінах Vcentri Hub: Оболонь

Інститути громадянського суспільства, які реалізовували корисні проєкти для киян та вимушених переселенців протягом 2022 року, були нагороджені подяками у стінах Vcentri Hub: Оболонь

20/12/2022Інститути громадянського суспільства, які реалізовували корисні проєкти для киян та вимушених переселенців протягом 2022 року, були нагороджені подяками у стінах Vcentri Hub: ОболоньПодяки від Центр демократії та верховенства права отримали 14 організацій, які попри усі складнощі та війну, продовжують підіймати бойовий дух населення протягом усього року!

Серед нагороджених і Київський Пласт - скаутська організація, яка вже вкотре проявляє ініціативу та привозить Вифлеємський вогонь миру в Україну, поширюючи його різним областями.
У рамках заходу, скаути передали вогонь для Департаменту суспільних комунікацій КМДА та нашої команди #Vcentri !
Дякуємо усім партнерам та друзям за вашу силу та ініціативи! Попереду нас чекають нові відкриття та довгоочікувана перемога!