КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Хочемо поділитися історією проєкту, яка розтопить серця та не залишить нікого байдужим

Хочемо поділитися історією проєкту, яка розтопить серця та не залишить нікого байдужим

01/02/2024Хочемо поділитися історією проєкту, яка розтопить серця та не залишить нікого байдужимХочемо поділитися історією проєкту, яка розтопить серця та не залишить нікого байдужим

Ініціатива «З нами тепло» розпочала свою подорож з Чернігівщини, пройшла Литву та обрала новий дім у столиці. І вже третій місяць у Vcentri Hub: Оболонь активно проходять майстер-класи з в’язання шкарпеток для супергероїв, які боронять нашу державу від окупантів. 

Майстрині Людмила Бобровська та Наталія Гоцюк згурутвали понад 10 жінок з різних куточків Києва. З нуля навчили плести шкарпетки, з яких вже понад 50 пар зігрівають військових у госпіталях Києва та Дніпра, а також допомагають боротися із холодом у Слав’янську та Херсоні.

Давайте будемо чесними, з кожним днем у нашій країні стає все більше військових, які мають потреби від дронів та військового спорядження до звичайних речей.

Тож, пропонуємо максимально мобілізуватися та долучитися до важливого проєкту «З нами тепло» та допомогти забезпечити нашим воїнам комфорт у вигляді теплих шкарпеток, які зігріватимуть їх у холодних окопах та стануть символом нашої підтримки!

Важливо мати з собою спиці та нитки! 

Vcentri Hub: Оболонь 
просп. Оболонський, 22 А 
щоп’ятниці о 10:00 
Реєстрація: 067 508 10 49

t.me/VCENTRI
#Київ_незламний