КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Грантові можливості для інститутів громадянського суспільства

Грантові можливості для інститутів громадянського суспільства

30/04/2021Грантові можливості для інститутів громадянського суспільстваПропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.

ІСАР Єднання запрошує організації громадянського суспільства до участі у конкурсі «Зміцнення cпроможностей інфраструктурних організацій для кращих послуг з організаційного розвитку ОГС України» з метою зміцнення інституційної спроможності організацій (https://bit.ly/3e3kQM2).
Кінцевий термін подання заявок – 09 травня 2021 року.

Фонд Східна Європа оголошує другу хвилю конкурсу грантової підтримки громадських ініціатив спрямованих на впровадження та популяризацію інструментів civic tech для покращення взаємодії влади та громадськості у процесі вирішення місцевих проблем (https://bit.ly/3vp6A68).
Розмір гранту – до 550 тис. грн.
Кінцевий термін подання заявок – 12 травня 2021 року.

House of Europe запрошує до участі у конкурсі інфраструктурних грантів для громадських організацій, що працюють у сфері культури (https://bit.ly/3m1wt8T).
Розмір гранту – до 9 тис. євро.
Кінцевий термін подання заявок – 14 травня 2021 року.

Міжнародний республіканський інститут (IRI) пропонує грант на впровадження та просування навчальної програми з громадянської освіти (https://bit.ly/3aPWsf0).
Розмір гранту – 30 тис. дол.
Кінцевий термін подання заявок – 22 травня 2021 року.

Міжнародний фонд «Відродження» як завжди щедрий на гранти і охоче надає підтримку достойним. Серед конкурсів від МФ «Відродження»:
    • конкурс «Сприяння використанню інструментів місцевої демократії на рівні територіальних громад» з метою розвитку традицій безпосереднього народовладдя на місцевому рівні (https://bit.ly/3aKFwXl).
Оптимальний розмір гранту – 320 – 400 тис. грн.
Кінцевий термін подання заявок – 18 травня 2021 року.
    • Конкурс «Розвиток критичного мислення» (https://bit.ly/3e0J2ia).
Розмір гранту – до 500 тис. грн.
Кінцевий термін подання заявок – 27 травня 2021 року.
    • конкурс міні-грантів «Європейське мережування та співпраця» (https://bit.ly/3gQeQIC). Мета конкурсу: розвиток співпраці та партнерства з європейськими аналітичними центрами, громадськими мережами, коаліціями, платформами. Учасниками можуть бути громадські організації, що отримали грантову підтримку від МФ «Відродження» у 2020-2021 році.  
Розмір гранту – до 150 тис. грн.
Кінцевий термін подання заявок – 03 червня 2021 року.

Центр культурного менеджменту у рамках програми «Культура законності» продовжує конкурс проєктів, що будуть спрямовані на висвітлення суспільної цінності верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності (https://bit.ly/3kqX3ax).
Розмір гранту – до 15 тис. грн.
Кінцевий термін подання заявок – 30 червня 2021 року.

Посольство США в Україні реалізує програму малих грантів публічної дипломатії для підтримки проєктів у галузі освіти (https://bit.ly/3bHrgOx). 
Розмір гранту – до 40 тис. дол.
Кінцевий термін подання заявок – 15 липня 2021 року.

Також на постійній основі приймають заявки National Endowment for Democracy (просування демократичних цінностей та зміцнення демократичних інституцій – https://bit.ly/3pWXTNw); USAID та ІСАР Єднання (програма міні-грантів для зміцнення організаційних спроможностей інститутів громадянського суспільства – https://bit.ly/3byY7VG); Council of Europe (гранти для молодіжних організацій – https://bit.ly/3q0GMdr); USAID (програма на підтримку ініціатив громадських організацій та медіа у сфері протидії корупції – https://bit.ly/3krWwVG); програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія!”» на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції (https://bit.ly/3w6GWVf).

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!