КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Girl’ZTalk: Як боротися зі стереотипами та заробляти на творчості?

Girl’ZTalk: Як боротися зі стереотипами та заробляти на творчості?

12/10/2021Girl’ZTalk: Як боротися зі стереотипами та заробляти на творчості?Girl’ZTalk: Як боротися зі стереотипами та заробляти на творчості?

9 жовтня у просторі Vcentri Hub відбулася зустріч з Орнеллою Остапенко в рамках проєкту Girl’ZTalk. У форматі публічної бесіди присутні поспілкувалися з підприємницею, креативною директоркою та співзасновницею Creative women publishing, яка побудувала власний бізнес без багатих батьків та кредитів.

"Я помітила, що проблема більшості молодих дизайнерок та креаторок, не в відсутності прямих професійних навичок, а більше у невмінні налагодити продажі та фінанси, слабкій вірі в себе та свої сили", – розповіла Орнелла Остапенко.

Як підкреслили організатори, проєкт Girl’ZTalk створений для молодих, амбітних дівчат, які хочуть досягти більшого і тільки розпочинають свій шлях. Жінки підсилюють одна одну, саме тому дуже важливо будувати потужну спільноту однодумців та ділитися досвідом.

"Ми створюємо зустрічі з успішними жінками, які діляться своїми моделями поведінки у реальному житті. Вони – також звичайні жінки, які також помиляються, долають життєві челенджі й також, навіть коли падають, не здаються", – додали організатори Girl’ZTalk.