КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на жовтень

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на жовтень

30/09/2022Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на жовтень Zagoriy Foundation проводить грантовий конкурс «Сприяння партнерству та співпраці у благодійному секторі» для розбудови та підсилення партнерств у благодійному секторі. 
Дедлайн: до 3 жовтня 2022 року 
Деталі тут: https://cutt.ly/vVkFGb2 
 
Конкурс грантів в межах програми «Стійкість», яку упроваджує Фонд Східна Європа
на релокацію до більш безпечних регіонів України, облаштування коворкінгів, покриття зарплатного фонду, боротьбу з російською пропагандою та інші потреби.
Дедлайн: до 3 жовтня 2022 року
Деталі тут: https://cutt.ly/uVkHsF8 
 
Конкурс грантів для жіночих/феміністичних організацій України для підтримки роботи з їхніми цільовими аудиторіями.у рамках програми Global Affairs Canada’s Women’s Voice and Leadership. 
Дедлайн: до 12 жовтня 2022
Деталі тут: https://cutt.ly/aVkJAl7
 
ІСАР Єднання запрошує організації громадянського суспільства до участі у грантовому конкурсі «Підтримка та розбудова спроможностей ОГС у документуванні воєнних злочинів».
Дедлайн: до 30 жовтня 2022
Деталі тут: https://cutt.ly/ZVOb2Bz 
 
Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF
 
Швейцарська агенція розвитку та співробітництва надає підтримку проєктам в області здоров’я, місцевого самоврядування та децентралізації, соціальних послуг та в інших сферах.
Деталі тут: https://cutt.ly/7OcGQyZ  

Crown Agents in Ukraine при підтримці Міністерства закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії проводят відкритий і безперервний конкурс на невеликі/короткострокові  гранти, які задовольняють критичні потреби в підтримці, необхідної для безперервного  функціонування ІГС та продовження діяльності в умовах кризи.
Деталі тут: https://cutt.ly/uXemrSl
 
Фонд «Ізоляція» за фінансової підтримки Європейського Союзу  надає допомогу для задоволення нагальних потреб населення, пов'язаних з війною, крім тих, які покриваються гуманітарною допомогою.
Деталі тут: https://cutt.ly/NXU8Obq

ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» приймає заявки на участь у грантовому конкурсі з метою покращення умов діяльності та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства в Україні.
Деталі тут: https://cutt.ly/bZj62NO
 
Усі програми активні та чекають на ваші заявки!