КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на січень 2023 року

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на січень 2023 року

28/12/2022Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на січень 2023 рокуПропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів:

Нідерландський Гельсінський комітет (НГК) спільно з МГО «Людина в біді» (PIN) та Празьким центром громадянського суспільства (PCSC) розробили програму «Відповідь стійкого громадянського суспільства та медіа на війну в Україні». Проєкт спрямований на розбудову стійкості громадянського суспільства та незалежних медіа. 
Деталі тут: http://surl.li/eenti 
Дедлайн: 16.01.2023 

Український культурний Фонд проводить конкурс в межах програми «Відновлення культурно-мистецької діяльності» задля відновлення сфери культури України та сприянню створення нових культурно-мистецьких проектів.
Деталі тут: http://surl.li/eenre 
Дедлайн: 31.01.2023 

Програма ЄС «Креативна Європа» запустила конкурс проєктів у культурному і креативному секторах. Перевага надаватиметься проєктам, присвяченим взаємодії з цільовою аудиторію, соціальній інтеграції, цифровому переходу, екологічно чистим практикам і міжнародній співпраці. 
Деталі тут: http://surl.li/eenvd 
Дедлайн: 23.02.2023 

Постійно діючі програми:
 
Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF
 
ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» приймає заявки на участь у грантовому конкурсі з метою покращення умов діяльності та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства в Україні.
Деталі тут: https://cutt.ly/bZj62NO
 
Усі програми активні та чекають на ваші заявки!