КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на листопад.

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на листопад.

28/10/2022Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на листопад.У рамках стипендіальної програми Chevening від британського уряду скористайтесь можливістю отримати повне фінансування на освіту (однорічна магістерська програма або МВА) у Великій Британії. Вимоги прості: наявність диплому бакалавра, мінімум двох років досвіду роботи (волонтерства, стажування теж враховуються) і знання англійської мови. 
Дедлайн: до 1 листопада 2022 року
Деталі тут: https://www.chevening.org/ 
 
Фонд Lifeline Embattled CSO Assistance Fund надає екстрену фінансову допомогу ІГС, що перебувають під загрозою, а також надає швидкі гранти на адвокацію та посилення стійкості громадських організацій у реагуванні на різні загрози у громадському просторі.
Дедлайн: до 7 листопада 2022 року
Деталі тут: https://cutt.ly/BNrTZKR 
 
Конкурс на реалізацію проєкту з проведення діалогів між молоддю України та молоддю інших країн від програми “Мріємо та діємо”.
Дедлайн: до 7 листопада 2022 року
Деталі тут: https://cutt.ly/VNrO6R1 
 
ABA ROLI в рамках програми «Сприяння соціальній згуртованості в Україні / Пункт 7» оголошує конкурс для місцевих неурядових організацій на отримання невеликих грантів на проєкти з підтримки соціальної згуртованості, національної єдності та ідентичності, подолання негативних стереотипів по відношенню до найбільш уразливих груп населення.
Дедлайн: до 10 листопада 2022 року
Деталі тут: https://cutt.ly/UNrTNcU 
 
Міжнародна організація «Інститут висвітлення війни та миру» запрошує подати заявки на другий раунд конкурсу грантів на фінансування проєктів, спрямованих на підвищення рівня прозорості та підзвітності місцевої влади. 
Дедлайн: до 15 листопада 2022 року
Деталі тут: https://cutt.ly/yNr4RHK 
 
Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» в рамках нового проєкту EU4CSOs Emergency Actions проводить конкурс субгрантів задля підтримки ІГС, які працюють в умовах надзвичайних ситуацій і підтримують цивільних людей, які опинились у кризових ситуаціях.
Дедлайн: до 31 грудня 2022 року
Деталі тут: https://cutt.ly/TNr4Bjb 
 
Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: https://cutt.ly/gOcF0FF
 
Швейцарська агенція розвитку та співробітництва надає підтримку проєктам в області здоров’я, місцевого самоврядування та децентралізації, соціальних послуг та в інших сферах.
Деталі тут: https://cutt.ly/7OcGQyZ  

Crown Agents in Ukraine при підтримці Міністерства закордонних справ та міжнародного розвитку Великої Британії проводят відкритий і безперервний конкурс на невеликі/короткострокові  гранти, які задовольняють критичні потреби в підтримці, необхідної для безперервного  функціонування ІГС та продовження діяльності в умовах кризи.
Деталі тут: https://cutt.ly/uXemrSl
 
Фонд «Ізоляція» за фінансової підтримки Європейського Союзу  надає допомогу для задоволення нагальних потреб населення, пов'язаних з війною, крім тих, які покриваються гуманітарною допомогою.
Деталі тут: https://cutt.ly/NXU8Obq

ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» приймає заявки на участь у грантовому конкурсі з метою покращення умов діяльності та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства в Україні.
Деталі тут: https://cutt.ly/bZj62NO
 
Усі програми активні та чекають на ваші заявки!