КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на червень 2023 року

Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на червень 2023 року

01/06/2023Добірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на червень 2023 рокуДобірка грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на червень 2023 року

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 

 Конкурс соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» від Благодійного фонду «МХП-Громаді». Програма надання грантів на підтримку локальних громадських ініціатив для розв'язання конкретних проблем.
Деталі  тут: http://surl.li/hksvk 
Дедлайн: 01.06.2023

Національний фонд підтримки демократії (NED) надає гранти неурядовим організаціям, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів. 
Деталі тут: http://surl.li/hksea 
Дедлайн: 07.06.2023 

Державний департамент США, Бюро з питань демократії, прав людини та праці (DRL) оголошує відкритий конкурс для організацій, зацікавлених у поданні заявок на проекти підтримки регіональної журналістики-розслідування в Європі, Євразії та Центральній Азії.
Деталі тут: http://surl.li/hktau 
Дедлайн: 30.06.2023 

Партнерство «Відкритий Уряд» (OGP) проводить конкурс проектних пропозицій для розширення участі громадянського суспільства та побудова міжгалузевого партнерства у сферах доброчесності, боротьби з корупцією, надання державних послуг, правосуддя, реагування на кризи та відновлення, доступу до інформації, відкритого управління та залучення під час і після війни реконструкції та відновлення, а також громадянського простору. 
Деталі тут: http://surl.li/goqmk 
Дедлайн: 30.06.2023

Постійно діючі програми:

Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: http://surl.li/bvpqz 

The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.
Деталі тут: http://surl.li/ezjvl 

В межах проєкту ПРООН «Сприяння реабілітації осіб з інвалідністю, що спричинена війною» передбачено надання грантів комплексної підтримки населенню, постраждалому від війни, з особливою увагою до осіб з інвалідністю.
Деталі тут: http://surl.li/ftbds 

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) в рамках програми «Громадськість за демократизацію», яка фінансується Європейським Союзом  проводить конкурс грантів  щодо надання допомоги і підтримки ОГС, волонтерам та ініціативним групам.
Деталі тут: http://surl.li/gooni 

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!