КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на вересень 2023 року

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на вересень 2023 року

04/09/2023Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на вересень 2023 рокуПропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів. 
  • БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» продовжує прийом заявок на участь у конкурсі субгрантів у проєкті EU4CSOs Emergency Actions, що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу. Конкурс забезпечує підтримку організаціям, які функціонують в умовах надзвичайних обставин, і надають допомогу у кризових ситуаціях.
Деталі тут: https://shorturl.at/tvBKZ 
Дедлайн: 05.09.2023 
  • Фонд доктора Деніса Муквеге проводить конкурс заявок на розширення доступу до якісної, холістичної допомоги постраждалим від СНПК. Серія малих субгрантів буде надана українським ОГС для підтримки надавачів послуг та розширення їхньої діяльність, що покращує доступ до холістичної допомоги постраждалим від СНПК.
Деталі тут: https://shorturl.at/cvY48 
Дедлайн: 10.09.2023 
  • Фонд Порошенка оголошує грантову підтримку для організацій та громадських об’єднань, які поділяють цінності Фонду та прагнуть працювати для підтримки молодих ветеранів, ВПО, а також студентів, які хочуть покращити існуючу систему освіти. 
Деталі тут: https://shorturl.at/hLUZ0 
Дедлайн: 12.09.2023 
  • Конкурс грантів з організаційного розвитку від ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» завдяки фінансуванню Агентства США з міжнародного розвитку. Загальною метою Ініціативи є покращення умов діяльності для громадянського суспільства та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспільства (ОГС) для підвищення самозайнятості громадянського сектору в Україні.
Деталі тут: https://shorturl.at/HN079 
Дедлайн: 13.09.2023 
  • Проєкт Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України запрошує новостворені громадські організації, що працюють з молодими людьми, до участі в довготривалій програмі «Доступ до молодіжної роботи» для посилення спроможності, через розвиток компетентностей їх представників та представниць.
Деталі тут: https://shorturl.at/pvN18 
Дедлайн: 15.09.2023 
  • Програма USAID «Справедливість для всіх» проводить прийом концепцій грантових проєктів, спрямованих на зміцнення системи юстиції та її послуг, а також залучення  громадянського суспільства до розробки дієвих рішень правових проблем і задоволення потреб українців у справедливості.
Деталі тут: https://shorturl.at/iFL48 
Дедлайн: 28.09.2023 
  • Партнерство «Відкритий Уряд» (OGP) проводить конкурс проектних пропозицій для розширення участі громадянського суспільства та побудова міжгалузевого партнерства у сферах доброчесності, боротьби з корупцією, надання державних послуг, правосуддя, реагування на кризи та відновлення, доступу до інформації, відкритого управління та залучення під час і після війни реконструкції та відновлення, а також громадянського простору. 
Деталі тут: http://surl.li/goqmk 
Дедлайн: 30.09.2023

Постійно діючі програми:
  • Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: http://surl.li/bvpqz 
  • The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.
Деталі тут: http://surl.li/ezjvl 
  • У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проектних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.
Деталі тут: http://surl.li/ethdb
  • Програма розвитку ООН запрошує взяти участь у конкурсі грантів «Залучення громадянського суспільства до протидії дезінформації та розвитку медіаграмотності в умовах війни». Конкурс оголошений у межах проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: Підтримка цифровізації державних послуг в Україні»
Деталі тут: https://shorturl.at/foD14 
  • Грант від Google для некомерцiйних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма, допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу. 
Деталі тут: https://shorturl.at/chBES 
  • Європейський фонд за демократію (EED) запрошує подавати заявки на на грант. EED підтримує ініціативи, що охоплюють широкий спектр тем, але не обмежуються заздалегідь визначеним списком. 
Деталі тут: https://shorturl.at/dkEK0 
  • Фінансування для ОГС через механізм гнучкого реагування від  Датського Фонду нової демократії(New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .
Деталі тут: https://shorturl.at/nCIM4 
  • Гранти для реалізації проектів громадськими організаціями та незалежними медіа України.У відповідь на безпекові виклики та гуманітарну кризу, спричинені війною росії проти України, the German Marshall Fund of the United States в рамках програми Ukraine: Relief, Resilience, Recovery оголошує новий прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.
Деталі  тут: https://shorturl.at/qvCSV 
  • Конкурс проєктних пропозицій для громадських організацій із регіону Східного партнерства від OGP. Основною метою цих грантів є розширення та зміцнення залучення громадянського суспільства та сприяння партнерству з багатьма зацікавленими сторонами для вирішення відповідних реформ відкритого уряду в активних країнах-учасницях ПВУ та місцевих жителів у регіоні Східного партнерства.
Деталі тут: https://shorturl.at/knxIP 
  • Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED). NED фінансує лише неурядові організації, які можуть включати громадські організації, асоціації, незалежні ЗМІ та інші подібні організації.
Деталі тут: https://shorturl.at/rsvLX 
  • Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над плюралістичною, демократичною політичною системою. До них також можуть входити новостворені або незареєстровані організації, неформальні платформи, молодіжні групи та окремі особи. Зокрема, EED підтримує тих, кого не можуть підтримати інші донори та існуючі інструменти ЄС. Підтримка залежить від прихильності до демократичних цінностей, поваги до прав людини та дотримання принципів ненасильства. 
Деталі тут: https://shorturl.at/bgiZ3 
  • Відділ преси, освіти і культури Посольства США в Києві (PAS) Державного департаменту США проводить фінансування через програму малих грантів Фонду сприяння демократії. Грантова програма Фонду сприяння демократії запрошує подавати проектні заявки, які спрямовані на розвиток громадянського суспільства та залучення громадськості в Україні, сприяють відкритим і конкурентоспроможним політичним та економічним системам, а також захисту прав людини. 
Деталі тут: https://shorturl.at/aehH8 

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!