КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на квітень

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на квітень

29/03/2024Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на квітеньДобірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на квітень.

Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.
  • Команда проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується IREX, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси оголошує новий набір учителів, які прагнуть впроваджувати сучасні методики навчання та сприяти розвитку медіаграмотності серед молодого покоління.
Деталі тут: http://surl.li/ryaso
Дедлайн: 01.04.2024
  • Польська неурядова гуманітарна організація PAH оголошує конкурс на пілотування гуманітарних проєктів з елементами раннього відновлення за ініціативи місцевих НУО, що працюють у гуманітарному секторі.
Деталі тут: http://surl.li/ryaeq
Дедлайн: 10.04.2024
  • Фонд Alstom Foundation підтримує та фінансує проєкти, спрямовані на покращення умов життя та економічних перспектив громад.
Деталі тут: http://surl.li/razvh
Дедлайн: 12.04.2024
  • Проєкт USAID “Трансформація комунікацій”, що впроваджується Chemonics International, оголошує конкурс на розробку платформи, яка поширюватиме інформацію, сприятиме діалогу та адвокації стратегічного та системного підходу до спільних зусиль, спрямованих на відновлення України, із залученням ЗМІ, органів влади, громадянського суспільства, донорів, експертних спільнот та мешканців.
Деталі тут: http://surl.li/ryaft
Дедлайн: 19.04.2024
  • Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-тий конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу задля вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.
Деталі тут: http://surl.li/ryafa
Дедлайн: 30.04.2024

Постійно діючі програми:
  • Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини виділяє кошти для надання сприяння проєктам з прав людини, які мають використовуватися і звітуватися згідно з положеннями законодавства Німеччини.
Деталі тут: https://cutt.ly/jwZxyT74
  • Incident Emergency Fund (Фонд надзвичайних ситуацій) надає фінансування для швидкого реагування правозахисників, журналістів, активістів і організацій, які стикаються з цифровими загрозами та атаками. Фонд надає кошти на покриття витрат, які безпосередньо зменшують ризик або вплив цифрової атаки:
Деталі тут: https://cutt.ly/4wZxehNN
  • Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: http://surl.li/bvpqz
  • The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.
Деталі тут: http://surl.li/ezjvl
  • У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.
Деталі тут: http://surl.li/ethdb
  • Грант від Google для некомерцiйних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу.
Деталі тут: https://shorturl.at/chBES
  • Фінансування для ІГС через механізм гнучкого реагування від Датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .
Деталі тут: https://shorturl.at/nCIM4
  • Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.
Деталі: https://shorturl.at/rsvLX
  • Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи.
Деталі тут: https://shorturl.at/bgiZ3

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!