КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на березень.

Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на березень.

27/02/2024Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на березень.Добірка актуальних грантових можливостей для інститутів громадянського суспільства на березень.
Пропонуємо вашій увазі актуальні гранти, конкурси та можливості, якими можуть скористатися інститути громадянського суспільства з метою реалізації своїх ідей та проєктів.
  • Veteran Hub оголошує конкурс задля посилення інституційної спроможності дружніх до ветеранів організацій. Взяти участь можуть організації, створені ветеранами, ветеранками та членами їхніх родин, а також ті, чия волонтерська або благодійна діяльність спрямована на підтримку ветеранів та родин українських воїнів.
Деталі тут: https://cutt.ly/RwNWG3fY
Дедлайн: 03.03.2024
  • Helvetas Swiss Intercooperation в межах підтримки України з боку Швейцарії розпочинає конкурс надання грантів з метою підтримки місцевих колективних ініціатив, пов’язаних з відновленням та ремонтом, а також задоволенням критичних гуманітарних потреб.
Деталі тут: http://surl.li/qxzpb
Дедлайн: 06.03.2024
  •  Встигніть податись на конкурси від Міжнародного фонду «Відродження»:
Конкурс "Тримаймо стрій" метою якого є допомогти ветеранським організаціям посилити свою інституційну сталість, організаційну стійкість та розвинути експертизу і професіоналізм; покращити ефективність підтримки ветеранів та ветеранок.
Деталі тут: https://cutt.ly/6wNWHvkD
Дедлайн: 11.03.2024

Конкурс "Стійкість, відновлення та розвиток територіальних громад" на підтримку ініціатив, що сприятимуть прозорому відновленню та розвитку громад із забезпеченням активного залучення до цих процесів громадськості.
Деталі тут: http://surl.li/qrhbv
Дедлайн: 15.03.2024

Конкурс "Посилення українських голосів задля міжнародної підтримки України" в рамках якого будуть підтримані проєкти, які передбачатимуть, поширення українських історій національного опору російській агресії, розвінчування російської дезінформації, підвищення базових знань про Україну тощо.
еталі тут: http://surl.li/qtbyx
Дедлайн: 19.03.2024
  • Посольство Великої Британії в Україні проводить конкурс малих проєктів спрямованих на роботу з соціального відновлення вразливих груп та забезпечення співпраці між державними установами, громадянським суспільством та міжнародними партнерами з метою протистояння та подолання наслідків війни.
Деталі тут: http://surl.li/qybbt
Дедлайн: 15.03.2024
  • Фонд Пам'ять, відповідальність і майбутнє (EVZ) проводить грантову програму «єМістечко – простір для кожного» для музеїв, бібліотек, театрів, архівів та інших культурних закладів та їхніх партнерів. Метою програми є підтримка зазначених організацій та перетворення їх у так звані «Треті місця» – простори для зустрічей та спілкування.
Деталі тут: http://surl.li/qxvsf
Дедлайн: 17.03.2024
  • European Heritage Hub за підтримки ЄС проводить конкурс малих грантів з метою розбудовb потенціалу громадянського суспільства, посилення ключової ролі культурної спадщини, розбудови миру, стабільності, примирення, міжкультурного та міжрелігійного діалогу через активності, що ґрунтуються на спадщині.
Деталі тут: http://surl.li/qxvwr
Дедлайн: 31.03.2024

Постійно діючі програми:
  • Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини виділяє кошти для надання сприяння проєктам з прав людини, які мають використовуватися і звітуватися згідно з положеннями законодавства Німеччини.
Деталі тут: https://cutt.ly/jwZxyT74
  • Incident Emergency Fund (Фонд надзвичайних ситуацій) надає фінансування для швидкого реагування правозахисників, журналістів, активістів і організацій, які стикаються з цифровими загрозами та атаками. Фонд надає кошти на покриття витрат, які безпосередньо зменшують ризик або вплив цифрової атаки:
Деталі тут: https://cutt.ly/4wZxehNN
  • Міжнародна організація Pact за фінансової підтримки USAID проводить безстроковий конкурс секторально-цільових грантів, які є частиною програми «Долучайся!».
Деталі тут: http://surl.li/bvpqz
  • The German Marshall Fund of the United States в рамках програми Україна: допомога, стійкість, відновлення продовжує прийом заявок для реалізації проєктів громадськими організаціями та незалежними медіа України.
Деталі тут: http://surl.li/ezjvl
  • У відповідь на виклики безпеці та гуманітарну кризу, спричинену війною росії проти України, Чорноморський траст регіонального співробітництва (BST) проводить конкурс проєктних пропозицій для організацій громадянського суспільства та медіа-організацій з України.
Деталі тут: http://surl.li/ethdb
  • Грант від Google для некомерцiйних організацій в рамках програми Google Ad Grants. Ця програма допоможе вам звернутися до користувачів, які шукають в Google інформацію про некомерційні організації, схожі на вашу.
Деталі тут: https://shorturl.at/chBES
  • Фінансування для ІГС через механізм гнучкого реагування від датського Фонду нової демократії (New Democracy Fund), що підтримує нові та існуючі партнерства громадянського суспільства щодо зміцнення демократичного розвитку в східних країнах-сусідах .
Деталі тут: https://shorturl.at/nCIM4
  • Гранти від Національного фонду підтримки демократії (NED) на підтримку проєктів громадських організацій, які працюють над просуванням демократичних цілей і зміцненням демократичних інститутів.
Деталі: https://shorturl.at/rsvLX
  • Гранти від Європейського фонду за демократію (EED). EED підтримує організації громадянського суспільства, продемократичні рухи, громадських і політичних активістів, незалежні медіа-платформи та журналістів, які працюють над розбудовою плюралістичної, демократичної політичної системи.
Деталі тут: https://shorturl.at/bgiZ3

Усі програми активні та чекають на ваші заявки!