КНП "Центр комунікації"
Головна Новини До Дня Добровольця у Vcentri Hub: Оболонь відбулася зустріч школярів з ветеранами російсько-української війни

До Дня Добровольця у Vcentri Hub: Оболонь відбулася зустріч школярів з ветеранами російсько-української війни

15/03/2023До Дня Добровольця у Vcentri Hub: Оболонь відбулася зустріч школярів з ветеранами російсько-української війниДо Дня Добровольця у Vcentri Hub: Оболонь відбулася зустріч школярів з ветеранами російсько-української війни

Бувалі воїни з Veteran Hub розповіли молоді про собистий досвід на війні, бойових побратимів та поділилися життєвими історіями з фронту. 

Особливо школярів вразила історія морпіха Гліба Стрижка, який боронив Маріуполь та після чергового ворожого штурму міста зазнав тяжких поранень, та на додачу 17 днів був у полоні.  



Артем Денисов, голова правління Veteran Hub, розповів школярам про власний досвід війни, про свою роботу та як команда Хабу допомагає ветеранам і постраждалим від війни людям.

Вчергове переконуємося, що такі заходи зміцнюють зв’язок між захисниками та підростаючим поколінням, завдяки чому молодь розуміє важливість професії військового та може оцінити зусилля, спрямовані на збереження нашої незалежності!

https://t.me/VCENTRI
#Київ_незламний