КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Днями у приміщенні Vcentri Hub: Шевченківський відбувся публічний звіт виконувача обов’язків директора Державний архів м. Києва «Про роботу Державного архіву м. Києва у 2023 році та пріоритети на 2024 рік».

Днями у приміщенні Vcentri Hub: Шевченківський відбувся публічний звіт виконувача обов’язків директора Державний архів м. Києва «Про роботу Державного архіву м. Києва у 2023 році та пріоритети на 2024 рік».

26/02/2024Днями у приміщенні Vcentri Hub: Шевченківський відбувся публічний звіт виконувача обов’язків директора Державний архів м. Києва «Про роботу Державного архіву м. Києва у 2023 році та пріоритети на 2024 рік».Днями у приміщенні Vcentri Hub: Шевченківський відбувся публічний звіт виконувача обов’язків директора Державний архів м. Києва «Про роботу Державного архіву м. Києва у 2023 році та пріоритети на 2024 рік».

Очільник Державного архіву м. Києва Іван Кісіль зауважив: «Цьогоріч публічний звіт проходить в екстраординарних умовах десяти років війни та двох років повномасштабного вторгнення. Вдячність кожному співробітнику, який продовжує далі працювати в цих складних умовах».

Детально було розглянуто ключові питання 2023 року та озвучені пріорітетні завдання на 2024 рік:
  •  Інформація про роботу архіву стосовно нормативно-правової діяльності, обліку та зберігання документів, цифровізації, звернень громадян, роботи з персоналом та фінансової діяльності.
  •  Актуальні проблеми архівістів, такі як впровадження цифрових технологій, підвищення кваліфікації кадрів та дефіцит кадрів в умовах недостатнього фінансування.
  •  Пріоритетні завдання на 2024 рік: реалізація державної політики у сфері діловодства, цифровізація процесів архівної справи, створення та використання цифрових архівних ресурсів, забезпечення права громадян на отримання інформації.
Публічне звітування перед громадянами – це не лише обов'язок, але й важлива норма відкритого суспільства. Прозорість управління – ключ до довіри громадян та ефективного розвитку країни!

t.me/VCENTRI